De Stuurvrouwen

VOLG DE STUURVROUWEN

Francien is altijd rennend onderweg en dagelijks werkzaam in de sport. Als social influencer is ze actief op haar eigen hardloop community voor vrouwen.

Om het werk makkelijker te maken werd de zoektocht ingezet voor een auto. Alleen, ze weet helemaal niets van hoe dat allemaal werkt en welke mogelijkheden er zijn. Dan hoort ze ineens ook iets over leasen.

Private lease, business lease, looptijd, kilometrage, waar begin je in hemelsnaam?

Ze besluit een ronde te doen in de sport hoe anderen dat eigenlijk aanpakken. Na een tip om dit eens bij profvoetbalster Babiche na te vragen, komt ze al wat verder. Babiche schijnt er meer van te weten en heeft ook een gave auto.
Benieuwd hoe ze dit heeft geregeld, maakt Francien contact. Nu wil ze het fijne ervan weten ook. Aangekomen bij Babiche ziet ze die vette bak, en natuurlijk… Francien wilt, nee moet die ook hebben.

Maar nog steeds is het leaseverhaal haar te vaag en ook voor Babiche is alles nog steeds niet helemaal duidelijk. Francien, eigenwijs, snel schakelend (nu nog wel, red.) heeft haar besluit al genomen en regelt ook zo’n auto. Het maakte ook eigenlijk niet uit hoe als ze ineens begint te twijfelen over haar eigen rijskills. Op zich een vrij onmisbaar aspect. Niet over nadenken, gewoon gaan.

Wanneer Francien de auto op gaat halen is Babiche er bij. In een spontane bui vraagt Francien aan Babiche of ze zin heeft om op avontuur te gaan in de wereld van vrouwen, auto’s en sport. Op zich ziet ze dat wel zitten, maar alleen wel op de voorwaarde dat ze op tijd op de training komt.

Natuurlijk wil Francien daaraan meewerken maar dan heeft ze ondertussen wel autorijles van Babiche nodig, want ‘wees eerlijk, vrouwelijke voetballers zijn wel stoere chicks. Dus die leren je dat toch wel ff.’

Francien & Babiche samen op avontuur… gaat dat wel goed?

 


BEKIJK DE FORD FIESTA ST LINE