Winnaar weekend Ford Mustang

Op 2 december 2015 werd de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem gehouden. Zo’n 8.000 bezoekers kwamen in één dag in contact met 250 bedrijven, waaronder kunstgrasleveranciers, sportmerken, medische leveranciers, horeca, sponsorsystemen en vele andere interessante leveranciers voor een sportvereniging. Er was van alles te doen. Seminars, interviews, leuke presentaties, noem het maar op!

Ook TopSportLease was wederom van de partij en we pakten groots uit. Samen met Ford Nederland hadden wij voor iedereen een fantastische ervaring aangeboden om de gloednieuwe Ford Mustang met eigen ogen te bewonderen. Daarnaast bestond voor de bezoekers een mogelijkheid om een proefrit te maken in virtual reality en de nieuwste technologieën van Ford te leren kennen. Degene die een proefrit aandurfde, maakte kans op een weekend rijden in de Ford Mustang.

Ook hadden wij de actie vermeld staan op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Uit alle bezoekers en reacties hebben wij een winnaar bekend gemaakt.

Onno Zweers is de gelukkige die een weekend met de Ford Mustang mag rijden:

 

 

Wij vonden het geweldig dat er zoveel reacties kwamen op het bericht en hebben toen besloten om alsnog een winnaar bekend te maken om één dag te laten rijden in de Ford Mustang. Bram (Aircooled) Baarda hebben wij gekozen en gebeld en hij was ontzettend blij.

 

Blijf ons volgen op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram voor alle leuke acties!

Patrick van TopSportLease won tijdens de Nationale Sport Vakbeurs de titel

Leukste activatie van de beurs!

De prijs: Shirt Marco van Basten EK’88!

 

Namens TopSportLease bedanken wij iedereen voor alle leuke reacties!