BMX Playground: ‘Groeien zonder zorgen is de basis voor succes.’

Vorige week zondag bij het Papendal Bike Event in Arnhem was oud kampioen Laurens Dingen aanwezig. Laurens, beter bekend als ‘Zonto’ in de BMX wereld en onder zijn andere naam ‘Lorenzo Dee’ was hij als eventspeaker / showmaster bij de Pumptrack Battle. Daarnaast was hij het gezicht van onze campagne en hebben we een super samenwerking gehad.

Wat een energie zit er in de oprichter van de BMX Playground een sociaal maatschappelijk concept van zijn Stichting Bmxplayground.nl. Wij hebben genoten van de samenwerking zoals de vermakelijke middag voor de fotoshoot in de showroom van Opel Broekhuis Arnhem. We zijn er van overtuigd dat Laurens nog veel meer successen gaat boeken met zijn prachtige initiatief. De bmx-topper had zelf ook mooie woorden, waarvoor dank.

‘Het event en de samenwerking was uitzonderlijk professioneel en dat maakt het vertrouwen in een goede samenwerking met TopSportLease. Fijn om je geen zorgen te hoeven maken om het wagenpark want dit wordt geregeld door TopSportLease. Groeien zonder zorgen is de basis voor succes.’

Wil je nog meer weten of wil je een BMX Playground bij jou in de wijk? Kijk dan vooral eens op Bmxplayground.nl.

Onderweg voor sport

Helemaal gaaf als Laura Smulders haar handtekening nog even wilt plaatsen op de flyers van Urbansports Strijp, een van de projecten geïnitieerd door Laurens in Eindhoven.

‘Oh, voor Zonto… Tuurlijk doe ik dat!’
Laura Smulders, kort na de overwinning op de World Cup