Opel Movano voor Stichting Topsport for Life

Met (ex-)topsporters zet Topsport for Life zich in om mensen die levensbedreigend ziek zijn in alle opzichten een beter leven te geven. Opel Nederland en TopSportLease hebben een mooie Opel Movano ter beschikking gesteld aan stichting Topsport for Life. Zij zijn deze week met de Opel Movano naar Portugal om te sporten met mensen die lijden aan levensbedreigende ziektes.

Waarom de Opel Movano?

Er is voor de Opel Movano gekozen omdat deze veel ruimte heeft voor o.a. rolstoelen en tandems. De Opel Movano heeft een ruime cabine, veel comfort en opbergvakken die erg handig zijn. De rijprestatie van deze Opel Movano zorgen voor een hogere productiviteit. Miel In T Zand van Topsport for Life kan dit beamen want hij is naar Portugal gereden met de Opel Movano voor het goede doel.

Wat doet Topsport for Life?

Samen strijden is Topsport. Een mooi uitgangspunt vinden wij van TopSportLease. De stichting onderscheidt de volgende missie en visie.

Missie (‘doel’)

Topsport for Life stelt zich tot doel om mensen die lijden aan een levensbedreigende ziekte een ‘beter’ leven’ te geven. Met ‘beter’ wordt bedoeld de persoonlijke inzet en persoonlijke aandacht voor een hogere kwaliteit van leven van individuele ernstig zieke mensen, ook wanneer er geen vooruitzicht meer op genezing is.

Visie (‘droom’)

Topsport for Life wil dat een ernstig zieke en zijn of haar directe naaste(n) door de inzet en die van de sportieve helden het leven draaglijker en aangenamer ervaart. Ook wanneer de zieke in de laatste levensfase is aangekomen zal Topsport for Life hiervoor blijven inzetten en hem of haar ondersteunen en begeleiden in die finale van het leven.

Op de afbeelding haalde de organisatoren van Topsport for Life de Opel Movano bij TopSportLease op. Hiermee zijn ze naar Algarve gegaan om mensen tijdens hun ziekte een mooie week vakantie te geven. Op WINTERcamp zullen ze op het strand zijn, wielertochten houden op tandems en genieten van de zon en van elkaar.