Over ons

Leren samenwerken, gezond bezig zijn en met een beetje geluk de ziektekosten laten dalen: sporten is goed, daar zijn alle partijen het over eens. Toch ontbreekt het in Nederland vaak aan de middelen om sportambities waar te maken. Daarom heeft TopSportLease zijn verantwoordelijkheid genomen. Wij zijn er voor talenten die behoefte hebben aan vervoer naar de training, maar helpen ook de voorzitter van de plaatselijke wielervereniging of een jonge sportondernemer aan een oplossing in mobiliteit. Of je nou werkzaam bent of zelf actief aan sport doet, al vijftien jaar werken wij samen aan het onoverwinnelijke oranjegevoel. Winnen is leuk, maar iedereen moet kunnen meedoen in de sportmaatschappij!

LEES VERDER

Waarom zijn wij begonnen?

Fijn om iets te kunnen betekenen. Dankzij TopSportLease en het Duitse moederbedrijf Athletic Sport Sponsoring (ASS-Team) gaan jaarlijks zo’n 10.000 topsporters én liefhebbers met een gerust hart de weg op. Van Vincent Janssen en scheidsrechter Kevin Blom tot de handbalcoach bij u om de hoek, samen zijn onze berijders in Duitsland en Nederland ieder seizoen ruim 168.500.000 kilometer onderweg voor onze gedeelde grote liefde: de sport.

Hoe kom je rond als je eerst jaren moet zaaien voor er geoogst kan worden?

Mobiliteit voor de sport

Samen winnen. Samen de overwinning vieren. Iedereen zit op deze momenten op het puntje van zijn stoel. Achter de hoogtepunten die we op tv zien gaan ontelbare uren van trainen, denken en rusten schuil. Duizenden liters bloed, zweet en tranen. Voor sportende landgenoten is het hard knokken om aan de top te komen. Want hoe kom je rond als je eerst een paar jaar moet zaaien, voor er geoogst kan worden?

BEKIJK HIER ONZE PARTNERS

Dat dilemma vormt de drijfveer voor TopSportLease. Sinds onze start in Duitsland (1997) en komst naar Nederland (2002) helpen we sporters de beste randvoorwaarden te creëren voor het leveren van unieke prestaties. Wij snappen best dat je met een éénjarig contract en wat privésponsors geen eigen auto kunt veroorloven, maar weten ook hoe belangrijk het is comfortabel naar wedstrijden en trainingen te reizen. Daarom bieden wij lease-oplossingen op maat. Zo weet je als sporter precies hoeveel je op jaarbasis kwijt bent aan je auto. Zodat je je zorgeloos kunt richten op die schitterende route naar succes.
En hadden we al gezegd dat we er ook zijn voor de keeper van Bal op het dak 13? Sport is wat ons bindt. Daarvoor zijn we samen onderweg voor sport!

  • Lees meer
  • Bekijk ons aanbod

    Overzicht van alle topdeals
    Lees meer